Ilyen csodákat alkot egy kreatív anyuka

A gyermekek születése átalakítja az anyák életét, a személyes célok a háttérbe szorulnak egy időre, és a gyereknevelés, háztartás (majd munka) közt zsonglőrködik. Vannak, akik nem adják fel, és a család mellett is próbálják megvalósítani álmukat, és csodaszép dolgokat alkotnak: Kárpáti Lilla is így tett.

Ismerd meg történetét:

A történetem ott kezdődött, hogy építésznek készültem. Nagyon szerettem a matematikát a fizikát, és még jobban szerettem rajzolni. Rengeteget rajzoltam. Elsősorban mértani formákat, épületeket. Középiskolát is ez alapján választottam. A műszaki rajz volt a kedvencem, de dolgoztam építkezésen is, amikor a festés következett, éreztem, hogy ezt tudnám csinálni éveken keresztül… Aztán férjhez mentem, és született 7 év alatt 5 gyönyörű gyermekünk.  Mellettük esélyem se volt, hogy ez irányba tanuljak tovább. De az alkotás szeretete, az viszont megmaradt.

Van egy kertészetünk és kitaláltuk, hogy igazán hozzám illő feladat lenne, ha a snassz agyagcserepeket valahogy szépen lefesteném. Az ötlet talált, és én kezdtem felfedezni, mi az amit gyerekek mellett is csinálhatnék.

 

A szezon végeztével nem hagytam abba, hanem kerestem, merre fejlődhetnék tovább. Rátaláltam a szalvéta technikára, és evvel együtt milliónyi ötletre és lehetőségre. Szeretem a kihívásokat, a megoldandó problémákat. Teljesen bele tudok feledkezni egy-egy ötlet megvalósításába.

Elindítottuk a Kismester Műhely nevű oldalunkat a testvéremmel (ő papírfonással foglalkozik, de ez egy másik történet….. Remélem a történetnek itt nem lesz vége….

A Kismester Műhely facebook oldalát itt találod: https://www.facebook.com/kismemu/

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.