Immunerősítés babakorban

Ha van közösségbe járó gyermeked, vagy sok emberrel dolgozol, esetleg tömegközlekedéssel utazol, biztosan te is pontosan tudod, hogy nehéz megúszni az őszi-téli időszakot nátha, megfázás, influenza nélkül. Amennyiben pici babád is van, nagyon fontos, hogy figyelj egészségére, támogasd az immunrendszerét.

Pici babáknak az anyatej a legjobb immunerősítő, ugyanis tele van olyan ellenanyagokkal, amelyek számos fertőzéstől óvja meg a kisbabát. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint „a csecsemőknek kizárólagos szoptatásra van szükségük életük első 6 hónapjában ahhoz, hogy az optimális növekedést, fejlődést és egészséget elérjék. Ezután, ahhoz, hogy táplálkozási szükségleteik ki legyenek elégítve, a csecsemőknek megfelelő és biztonságos kiegészítő táplálékot kell kapniuk, miközben a szoptatás folytatódjon két éves korukig vagy azon is túl.” (forrás:www.lll.hu) Ha valami folytán nem elegendő az anyatej mennyisége, akkor lehetőség szerint a gyermekorvos javaslata alapján más édesanya tejét kapja a kisbaba pótlásként. Ha ez nem megoldható, akkor az orvos által felírt tápszert kell adni a babának, melyek egy része már immunerősítő hatással is rendelkezik.

Amennyiben nagyobb testvér, babaúszás vagy a rendszeres közösségbe járás (ringató, babafoglalkozás, baba-mama torna) miatt szeretnéd babád immunrendszerét erősíteni, támogatni, az Echinacea 5CH homeopátiás szerrel ezt megteheted. Már egészen pici kortól adható.

echinacea ch5 bíbor kasvirág immunerősítés babakorban

Az Echinacea vagy közismerebb nevén bíbor kasvirág, az immunerősítés egyik népszerű képviselője. A növény Észak-Amerikában őshonos, és már az indiánok is szívesen alkalmazták gyulladáscsökkentő és immunrendszert stimuláló hatása miatt. Az echinacea homeopátiás szerként már pici korban is biztonságosan adható, adagolása könnyű és mivel homeopátiás szer,  a szervezet öngyógyító képességének serkentésével, felesleges adalékanyagok és mellékhatások nélkül hat.

Az Echinacea 5CH adagolása

Naponta 1×5 golyó egy hétig, majd egy hét szünet következzen. A golyócskákat egy kanálnyi vízben kell feloldani. Fontos, hogy a kanál műanyag legyen.

Közösségbe járó gyermekeknek a Biconnect Kids béta-glükán tartalmú étrend-kiegészítő szedése mellett 3 éves kortól naponta 2×5 golyó adható egy hétig, majd egy hét szünet következzen. 12 éves kor felett a Bioconnect Pure – felnőtteknek és 12 év feletti gyerekeknek étrend-kiegészítő szintén kiegészíthető az Echinacea 5CH homeopátiás szerrel. Amikor a gyermekek már el tudják szopogatni a golyókat, nem szükséges azok vízben való feloldása. Amire fontos figyelni, hogy a golyók bevétele előtt és után 20 percig nem szabad enni, inni, fogat mosni és rágózni.

 

 http://www.naturalisa.hu/blog/naturalisa-ingyenes-termekteszteles/l


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.