Irkafirka – a hordozható krétatábla

 

Két évvel ezelőtt, 2016 áprilisában az újságíróként dolgozó két gyermekes anyuka gondolt egy nagyot és egy textiljáték készítő tanfolyamot elvégezve varrni kezdett, majd megszületett az Irkafirka hordozható táblácska.

 

Ottlik Judit és márkája, a Judittoo története:

 

2016-ban a tanfolyam elvégzése után még pe

 

rsz

 

e nem tudtam, pontosan mit szeretnék, és kellett hozzá néhány vargabetű, míg azt hiszem, megtaláltam az irányt.
Amit biztosan tudtam az az volt, hogy a családommal szeretnék lenni, minél többet. Úgy éreztem, a két dolog nem fér meg egymással. Én legalábbis képtelen voltam még gondolatban is összeegyeztetni a napilapos szerkesztőségi munkát egy számomra elfogadható, teljes értékű családi élettel.
Ez adta a kezdeti lökést, s így kelt életre az egyszemélyes kis vállalkozás, beváltva a hozzá fűzött kezdeti kis reményeket.

A ma már a márka fő “védjegyévé” vált Irkafirka ötlete egy kedves ismerősnek köszönhetően talált rám nagyjából másfél éve. Hosszas kutatást és tesztelést követően – elnyerve mai formáját – tavaly áprilisban a nagyközönség előtt is debütált, azóta pedig egyre népszerűbb a kisgyerekes anyukák és csemetéik körében.

Az Irfakfirka krétatábla, egy kicsi, hordozható és összehajtható táblácska, zsebében igazi krétával és mini szivaccsal. Bedobható a táskába, a babakocsi-zsebbe, és  bárhol gyorsan előrántható, ahol nyugodtan kellene várakoznia a gyerekeknek, mint pl. az orvosi rendelőben, postán, hivatalos ügyek intézése közben, étteremben, vonaton.  A felhasználásnak csak a fantázia szab határokat.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.