Környezetbarát megoldás a vízkő eltüntetésére

A vízkő a lakás több pontján is gondot okoz, a foltos edényszárító és csap, a fénytelen mosdókagyló, a vízköves csempe és zuhanykabin nem a legszebb látvány. Ha csillogó otthonra és környezetbarát tisztaságra vágysz és nem akarsz fulladozni az ecet szagától, a Cleanne Vízkőoldó neked is segítségedre lehet. 

Zuhanykabin csere előtt állunk és bevallom, hogy szándékosan nem takarítottam egy ideje a cserélendő kabin ajtajait, nem húztam le minden tusolás után a vizet az oldalfalakról és az ajtókról az ablaktisztító lehúzóval. Szerettem volna megmutatni, hogy mennyire hatékony a Cleanne Vízkőoldó.

Ez volt a kiinduló állapot:

…. majd kb. 5 perc és a Cleanne Vízkőoldó használata után:

Mindkét fotó ugyanazon a zuhanyzóajtón keresztül készült. Hihetetlen igaz? Mindezt környezetbarát módon értem el, kellemetlen szagok nélkül, növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

Használat előtt jól felráztam a flakont. A letisztítandó felületet meleg vízzel benedvesítettem, mivel a Cleanne Vízkőoldó így hatékonyabban tünteti el a vízkő lerakódásokat. Ezután a vízkőoldót a tisztítandó felületre fújtam, majd pár perc elteltével egy szivaccsal áttöröltem. Vízzel leöblítettem, majd csíkmentesre töröltem.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.