Levendulás őszibarackleves

Nem tudom miért, valószínűleg a gyermekkori menzák miatt nem szeretem a gyümölcslevest, legalábbis a főtt változatot. A hidegen készítettet, amikor a friss gyümölcs turmixolva kerül bele, azt már annál inkább. Megosztom veled az egyik kedvenc gyümölcslevesemet, egy őszibaracklevest, amit a hozzáadott levendula tesz igazán pikánssá és különlegessé.

Levendulás őszibarackleves

Hozzávalók:

  • 4dl joghurt vagy kókusztejszín
  • 2 dl narancslé
  • 4 db érett őszibarack
  • 2 evőkanál méz
  • néhány csepp citromlé
  • néhány szál levendula

 

http://konyha.tv/oszibarackleves-levendulaval-2/

 

forrás

A levendulés őszibarackleves elkészítése:

A joghurtot, a narancslevet, a feldarabolt barackot tedd turmixgépbe. Add hozzá a mézet, ízesítsd néhány csepp citromlével, majd turmixold simára a keveréket. Szórj bele levendulavirágot és tálalásig hűtsd lefedve. Kínáld hidegen leveses csészében vagy üvegkehelyben, díszítsd egy-egy szál levendulával!

Egy gombóc vanília fagyival desszertként is szuper! 😉

Jó étvágyat!

 http://www.naturalisa.hu/blog/naturalisa-ingyenes-termekteszteles/l


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.