NaturaLisa szülinap, 1 évesek leszünk!

November 14-én ünnepeljük a NaturaLisa webáruházunk első születésnapját. E jeles alkalmat nagyszabású nyereményjátékkal fogjuk megünnepelni, aminek természetesen te is részese és győztese is lehetsz. 

szülinap NaturaLisa fotó

Az előkészületek már hetek óta folynak, most is szorgosan dolgozunk. 🙂 A játékkal kapcsolatos infomációkat a NaturaLisa facebook oldalán fogjuk közzétenni. Azért, hogy nehogy lemaradj valami fontosról, olvasnod kell a posztjainkat. Ehhez kattints a facebook oldalunkra és a “Tetszik” gomb legördülő menüjében válaszd ki az alábbi menüpontot: “Megjelenítés elsőként” Amennyiben így teszel, semmiről sem fogsz lemaradni.

Akkor sem kell elkeseredned azonban, ha nincs facebook profilod, ugyanis a blogunkban és a hírlevelünkben is minden fontos információt megtalálsz majd a következő héten. A játék részletei még titkosak, de azért neked egy-két dolgot elárulok.

Egy nagyszabású nyereményjátékot hirdetünk sok-sok értékes babának és mamának szóló ajándékkal. Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, nem kell vásárolnod, lájkolnod vagy megosztanod (természetesen ha így teszel, nagyon fogunk örülni). Csupán a segítséged szeretnénk majd kérni.

Mi már nagyon izgulunk, remélem te is! Már nem kell sokat aludni addig (ahogy Liza kislányunk mondaná), hamarosan minden kiderül…http://www.naturalisa.hu/blog/naturalisa-ingyenes-termekteszteles/l


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.