Ünnepeljük együtt a NaturaLisa 3. szülinapját!

Hihetetlen, hogy ismét eltelt egy év, és november 14-én már a NaturaLisa webáruházunk 3. születésnapját ünnepeljük. E jeles alkalmat nagyszabású nyereményjátékkal ünnepeljük, aminek természetesen te is részese és győztese is lehetsz!

Mi lesz a játék menete, ki vehet részt a sorsoláson? Az még titok, de annyit megsúgok, hogy érdemes velünk tartanod, ugyanis a nyeremények összértéke több, mint 125 ezer Ft.
Még néhány nap és november 14-én minden kiderül….

Akkor lássuk a fergeteges buli ajándékait és a felajánlóik bemutatkozását:

Naturalisa szülinap #1:

Moniro baby egy családi vállalkozás, ahol névre szóló prémium minőségű baba termékeket készítünk szívvel-lélekkel.
A legnépszerűbb termékünk a pelenkázótáska, ami kihajtható alátéttel rendelkezik, így mindig higiénikusan tudjuk tisztába tenni babánkat és nem kell külön alátéttel bajlódni. Mikor Anyaként nap, mint nap helyt kell állnunk, fontos, hogy minél praktikusabb termékekkel vegyük körül magunkat, hiszen sokszor csak egy kezünk szabad, kevés az időnk, a babánk épp sírdogál…

A Moniro pelenkázótáska praktikus, kis helyen elfér és talán a legizgalmasabb, hogy EGYEDI, mert veled tervezzük meg, hogy pont olyan legyen, ami passzol hozzátok.

A nyeremény egy egyedi tervezésű pelenkázó táska.

További infot itt találsz:
www.moniro.hu
https://www.facebook.com/moniro.hu/

NaturaLisa szülinap #2:

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok. Műhelyemben egyedi tervezésű (grafikus férjemnek köszönhetően) vidám, színes, cuki textiljátékokat, ujjbábokat és hozzájuk tartozó kiegészítőket keltek életre.
Hermann Alice szerint “a gyermekkornak két tündérvilága van: a cselekvés síkján a játék, szellemi síkon a mese.” Ezért is születtek meg Nezvál Eszter alkotó-fejlesztő meseterapeuta tollából a figuráimhoz, ujjbábjaimhoz kapcsolódó állatos mesék.

Minden mesének más a mondanivalója, de egy-egy ponton összekapcsolódnak. Külön-külön is kerek egész történetet alkotnak, élmény őket olvasni, hallgatni, de egybefüggő, több részes meseként is felfoghatóak. Minden állatnak megvan a saját egyénisége, jellegzetes figurája, de a másoktól eltérő külsejükben mégis hasonlítanak egymásra. A mesék hozzásegítik a kicsiket a nyugodt délutáni, éjszakai alváshoz; a mesékhez kapcsoló ujjbábokkal pedig színesítheted a történetet.

Csak húzd az ujjadra, és máris indulhat a mesélés és a bábozás! Ujjbábjaimat később számos hétköznapi szituációban is használhatod – pl. ha nem akar enni, lefeküdni stb., meglátod máris készségesebb és együttműködőbb lesz csemetéd.

Felajánlásom: Mesesorozatom legelső meséje, Kajla világgá megy címmel, a hozzá tartozó ujjbábokkal együtt.

További infot itt találsz:
https://www.facebook.com/BanikoMuhelye/

NaturaLisa szülinap #3:

Pamut gömblámpákból készült füzérsor a kedvenc színeidből összeállítva: tökéletesen illik a lakás bármelyik pontjába. Nappal gyönyörű dekoráció, felkapcsolva szolíd fényű hangulatvilágítás. Mi nagyon szeretjük, ahogy a babyberry többi termékét is. Nézzetek körül náluk, ha gyönyörű babaszoba és gyerekszoba dekorációt, dizájner kiegészítőket kerestek!

A nyeremény egy 10-es Cotton Ball Lights gömblámpa, tetszőleges színekből összeválogatva.

további info:
https://www.babyberry.hu/markak-szerint/gomblampa-fuzerek

NaturaLisa szülinap #4:

Fényzugoly-Rozványi Beáta bemutatkozás:

A fényképezés nem csak a munkám, hanem a hobbim és a szenvedélyem. Budai stúdiómban várlak Benneteket, hogy fényképbe zárva megörökítsem családotok legszebb pillanatait. Fő profiljaim: kismama, újszülött és családi fotózások. Nem egy-egy háttér előtt fotózok mereven beállított családi képeket, hanem otthonosan, vintage stílusban berendezett napfénystúdióban dolgozunk, ahol oldott hangulatban és fesztelenül tudtokrészt venni a fotózáson.

Bea egy 10%-os kupont ajánlott fel.

További info:
www.facebook.com/fenyzugoly
www.fenyzugoly.hu

NaturaLisa szülinap #5:

Ihász Anita bemutatkozása:
Januárban hoztam létre az Anyuska webdesign oldalt, ahol kimondottan kisgyerekes anyukáknak, nőknek készítek weboldalakat, grafikákat. Mivel én is két pici lány anyukája vagyok, úgy gondolom, jobban át tudom érezni a kétségeiket, félelmeiket. Ebből a munkaszerelemből aztán októberben elindítottam az Anyuska Boltja webshopot.

Két kislány anyukájaként számomra a legfontosabb a család boldogsága és a harmónia. Sok édesanya tapasztalja a szülés után, az otthon töltött évek alatt, hogy megromlik kapcsolata a párjával és akaratlanul is eltávolodnak egymástól. Egy idő után a megoldatlan problémák és sérelmek teljesen megmérgezhetik a kapcsolatot és a társas együttélést is. Nálunk is így volt ez, ezért kerestem valamit, amivel vissza lehet hozni a régi varázst. Ekkor született meg a fejemben a 25 dolog kártyacsomagok ötlete.Természetesen először a páromon teszteltem és bejött. Nagyon sokat segített, hogy a problémákat, az érzéseinket ha nem is tudtuk elmondani, leírtuk egymásnak. Sok párkapcsolat a kommunikáció hiányán bukik el, ezért tartom ezt nagyon fontosnak. A kártyák révén, a párok újra megtanulhatnak egymással kommunikálni, javulhat a kapcsolatuk ez által. A régóta gyűjtögetett és elfojtott sérelmeiket felszínre hozhatja. Ráadásul a közös bakancslista még jobban összekovácsolja, motiválja a szerelmeseket.

A kártyák egyedülállóak, mivel én terveztem, írtam és találtam ki. Egyedül az Anyuska Boltjában kaphatóak. Minden csomagban 25 db A6-os méretű kártya van. A lapok egyik fele írható felülettel rendelkezik.

A felajánlott nyeremény egy Szeretettpakk, vagyis három kártyacsomag egyben. 

További infot itt találsz:
www.shop.anyuska.hu

NaturaLisa szülinap #6:

„Kicsiknek és Anyukájuknak tervezve sok-sok szeretettel”:

Miss Tessy – HU-t családi vállalkozásként, testvéremmel hoztuk létre 2015-ben, a magyar vonalat én képviselem, Németh-Etessy Zsanett vagyok.

Saját tapasztalatommal, elképzeléseimmel kiegészítve jönnek létre alkotásaim, két kisgyermekem inspirálásának és férjem hatalmas türelmének köszönhetően.

Főként Kicsiknek és Anyukájuknak tervezek, hétköznapi használatra melyek színes, vidám, és praktikus kiegészítői a kisbabás életnek. Pelenkatartók- alátétek, takarók, babajátékok készülnek a legkisebb korosztálynak, melyet szüleik a babák születésétől kezdve egészen totyogó korukig használhatnak.
Főként szettek készülnek, egymást kiegészítő alkotások, így Baba-mama csomagjaink ideális ajándékok egy-egy babaváró, babaköszöntő, vagy keresztelő alkalmával is. Egymással színben harmonizáló kiegészítők közül lehet összeállítani az ajándékcsomagot, melyet névvel ellátva még egyedibbé tudnak varázsolni egy kismama, friss anyuka számára.

Legújabb ajándékcsomagjainkban november közepétől névvel is kérhető Zafira cumiláncok, és rágókák színesítik majd a termékpalettát. Így nem csak a pelenkázásokat próbáljuk egyszerűbbé tenni az anyukák számára, hanem a babának is próbálunk kedvezni egy színes és izgalmas kiegészítővel, mely egy –egy séta, autózás, vagy hordozás alkalmával figyelmét könnyedén lefoglalhatja. Minden termékünk a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel készül, hogy igazán nagy örömet szerezzenek anyának és babának egyaránt.

Felajánlott nyeremény: egy pelenkatartó és egy Zafira cumilánc szett

További info:
http://www.misstessy.com/hu
https://www.facebook.com/misstessy.hu/

NaturaLisa szülinap #7:

Dóri bemutatkozása, aki a Minimemo tulajdonosa, megálmodója:

Kislány korom óta szeretem a kreatív dolgokat. Ugyanúgy, ahogy a gyerkőcöknek különleges, igényes termékeket keresni. Így született meg az Én Pici Lábam webáruház.

Folyamatosan kerestem, hogy mi lenne az, amivel még varázslatosabbá tudnám tenni a családok életének a legszebb részét, amikor új családtag érkezik meg. Így születtek meg a mérföldkő matricák. Küldetésem, hogy valóban minőségi termékeket hozzak létre, amivel a különleges pillanatokat az életben meg tudjátok ünnepelni és felejthetetlenné tenni. Téged is megdöbbent, hogy gyermeked milyen gyorsan változik? Hogy egyik pillanatban még pocaklakó, a másik pillanatban már egyéves, és elfut mellőled?

A Minimemo mérföldkő matricák segítenek, hogy ennek az egy évnek a különleges pillanatait felejthetetlenné tedd!

A nyertes válaszhat vagy a Minimemo áruházból egy mérföldkő matrica csomagot vagy az Én Pici Lábam áruházból egy lábmelegítőt.

További info:
www.minimemo.hu
www.enpicilabam.hu

NaturaLisa szülinap #8:

Hazai tervezés, letisztult design, egyedülálló újdonság a piacon. Ha Anya vagy, vagy éppen most várod kisbabád érkezését, ez a Te táskádból sem hiányozhat! Egyedi tervezésű határidőnaplók és a mindennapi élet tervezését megkönnyítő termékek Anyukáktól Anyukáknak és Kismamáknak.

Kupon: -10% vásárlás végösszegi kedvezmény

további info:
www.facebook.com/MomsDoHaveTime/
www.momsdohavetime.com

NaturaLisa szülinap #9:

Fülöp Enikő, az Aprótextil anyukájának bemutatkozása:

Kis szériában, minőségi, designer textilekből készülő textiltermékek a babának és a mamának egyaránt, egyedi, Aprótextil stílusban. Vízhatlan pelenkázó alátéteket, pelenkázó kistáskákat és neszeszereket,egyedi babaszobai tárolókat és játékokat kínálok Nektek sok szeretettel. Minden apróságot egytől-egyig magam tervezek, készítek és tesztelek, így biztosítom Nektek, hogy minden termék amely gazdára talál magas minőségi követelményeknek felel meg az elkészítés folyamán. Minden Aprótextil termék esetében fontosnak tartom a minőséget, színharmóniát és használhatóságot..

A nyeremény egy Aprótextil stílusban és minőségben készített, duplán bélelt, plusz zsebekkel és egy állítható patentos füllel ellátott pelenkázó neszesszer .💛

👣Egy praktikus baba-mama termék, amely igazi kincs egy-egy séta, pelenkázás, vagy orvosi látogatás alkalmával.

További info itt:
https://www.meska.hu/Shop/index/17552
https://www.facebook.com/Apr%C3%B3textil-725423957543044/

NaturaLisa szülinap #10:

A Munkavállaló vagyok weboldal, az első független munkaügyi oldal, ahol a Munkavállaló érdekei a legfontosabbak. Kiss-Márton Adrienn (HR szakember, a weboldal megálmodója és szerkesztője) 2001 óta áll a munkavállalók szolgálatában.

„Különösen kiemelt figyelmet fordítok munkám során a kismamákra, édesanyákra, akik a gyermekvállalás kapcsán kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek a munka világában.

Ezen a helyzeten kívánok javítani és munkámmal hozzájárulni, hogy kevésbé legyenek „elhagyatottak”, legyen mellettük valaki, aki segít nekik eligazodni a CSED, GYED, GYES útvesztőben. „

2 nyertest is megajándékozok a frissen elkészült 3 részes Kismama Útikalauzzal, melyek garantáltan hasznos ajándékok lesznek a nyertes számára. Az útikalauzok mellé természetesen a nyertesek is megkapják a weboldalamról ingyenesen letölthető Kismama-térképet.

Weboldalamra akkor is érdemes ellátogatni, ha nem is nyertél a sorsoláson, mert nálam az összes kitöltendő, beadandó nyomtatványt, kitöltési útmutatót egy helyen megtalálod.

További info:
www.munkavallalovagyok.hu/kismama-utikalauz

NaturaLisa szülinap #11:

MamaZoo egy kis családi vállalkozás, ahol kedves, egyedi mintákat álmodunk játéktárolókra. Minden tárolónk mosható és több méretben is elérhető, hogy bármelyik szobában gyorsan rendet rakhassatok.

Kupon: -10% vásárlás végösszegi kedvezmény

További info:
www.mamazoo.hu

 

NaturaLisa szülinap #12:

Lendvai Ági vagyok, Lélek-emelő

Három csodálatos gyerek (25, 21, és 16 évesek) édesanyja, a Gólyahír Programok Dúlája, Theta Healing Consulens.
A Theta Healing módszer segítségével problémák gyökereinek feltárására, blokkok oldására, a betegségek lelki okainak felderítésére, az önismeret és önelfogadás támogatására rendkívül hatásosan és hatékonyan van lehetőségünk. A felismert változások, változtatások nagyon gyorsan megtörténnek.
Ezen kívül lazító – blokkoldó Theta meditációkat tartok, foglalkozom Craniosacralis Biodynamica kezeléssel.

A Gólyahír Programokon belül egyéni és csoportos szülésfelkészítőt, egyéni konzultációt, szülésélmény-beszélgetést, Kismama-tornát, Kismama-masszást, Kismama Kineziotape kezelést, Baba masszást és Baba masszás oktatás tartok szülőknek.

Miért a Gólyahír Programok?

Azt mondják, minden találkozás okkal történik. Én hiszek ebben. Amikor Adorjánné Knábel Tündével találkoztam rögtön éreztem, éreztük, hogy nem csak a szimpátia, a közös elvek, érdeklődés, az anyaságunk megélésében felfedezett hasonlóság köt össze bennünket. Minél többet beszélgettünk annál tisztábbá vált mindkettőnkben, hogy szívesen dolgoznánk együtt. Tündi szülésznőként, én dúlaként, segítőként szinte teljesen egyformán gondolkodunk családról, gyermekvállalásról, életfeladatról. A valódi segítség és támogatás fontosságáról. Közös célok, hozzáállás, egy vízió rajzolódott ki bennünk. Földrajzilag távol, mégis közösen dolgozunk, azonos célokért. A Gólyahír Programok keretein belül, mégis önállóan, a saját egyéniségünket mutatva és beletéve.
Célom az, hogy mindenki a teljes, feltétel nélküli szeretetet és figyelmet kapja tőlem és meglássa valódi, különleges Önmagát a beszélgetéseink, közös munkánk során.
Úgy távozzon tőlem, hogy közelebb került Önmagához, valódi természetéhez, és a belső békéjéhez. Oldódjanak feszültségei, félelmei, megoldásokat találjon élethelyzeteire és nagyobb önbizalommal, magabiztossággal, boldogabban élje az életét, hétköznapjait.
Ehhez kínálok különböző módszereket, melyek a test, lélek, szellem egységét, harmóniájának megteremtését segítik.

A nyeremény egy 90-120 perces Lélek-emelő beszélgetés:-)

További info:
https://www.facebook.com/golyahirprogramokbuda/
http://buda.golyahirprogramok.hu/

NaturaLisa szülinap #13:

A táskarendező ötlete akkor merült fel bennem, amikor a kislányomat Anna Csepkét vártam. Sok időt töltöttem azzal, hogy megtaláljam a számomra megfelelő mamitáskát, de egyik sem nyerte el a tetszésemet. Ekkor kezdtem el gondolkodni, hogyan tudnám hasznosítani a meglévő táskáimat. Valami olyan dolgot akartam amiben mindennek megvan a helye, ezért egyszerű megtalálni benne amit keresek, akár útközben is, könnyen kipakolhatok belőle több dolgot is egy pelenkázáskor, vagy akár könnyen kiszedhetem az egész rekeszt akár egy bélést a kabátból. A hordozás mellett nekem a hátizsák volt a legpraktikusabb, de a PIKK PAKK – a táskarendező-ot tudom használni más táskáimmal is.

Kiknek ajánlom?

Kismamák és papák, akik szeretik a megszokott divatos táskáikat, vagy a kényelmes hátizsákjaikat, de nagyobb rendszerre van benne szükségük a rengeteg új holmi – a cumisüveg, pelenka, krémek – miatt. Akik szeretik a praktikus dolgokat mellyel leegyszerűsíthetnek egy utazás közbeni pelenkázási folyamatot, vagy számít az a rendszer adta gyorsaság amivel könnyebben megtalálják a táskában fél kézzel a cumit.

PIKK PAKK és minden kéznél van!

A nyeremény egy PIKK PAKK táskarendező.

további info:
www.facebook.com/pikkpakktaskarendezo

NaturaLisa szülinap #14:

Peggy Baby – a vízhatlan baba nyálkendő

A nevem Molnár Peggy, két kislány édesanyja. Már az első lányom fogzásakor is állandó problémát jelentett a megfelelő nyálkendő beszerezése. Nem azért mert nem lehetett kapni, hanem azért mert mindegyikből hiányzott valami. Vagy nem lehetett úgy vasalni, ahogy akartam a rányomott minta miatt, vagy nem volt elég kellemes puha az anyaga, vagy kiszakadt a patent és még sorolhatnám. Már abban az időben megfordult a fejemben, hogy a saját igényeimre szabva kellene nyálkendőt piacra dobni, de az akkori munkám mellett erre nem volt lehetőségem.
Aztán 2013 őszén megszületett második kislányom és vele együtt a Peggy Baby nyálkendő gondolata. Mint minden édesanya, én is a legjobbat akarom gyermekeimnek, így jött létre az a Peggy Baby nyálkendő koncepció, amit más édesanyának is szeretnék elérhetővé tenni.

Webshopunk – www.peggybaby.hu – elindulása óta több ezer kisbaba édesanyja döntött a vízhatlan baba nyálkendőink mellett, reméljük megelégedésükre. A sok pozitív visszajelzés inspirált arra, hogy kiegészítő termékekkel bővítsük a választékot: a baba nyálkendőhöz passzoló sapka, fejkendő, fülvédő fejpánt, csősál, lábmelegítő került a kínálatba. A szezon legnagyobb slágere a lábmelegítőt is tartalmazó téli szettjeink.

A Peggy Baby nyálkendők elsődleges sajátossága, hogy 100 %-os pamut van összedolgozva PUR (kent) frottírral, amitől vízhatlan.
További tulajdonságai:
– Dekor oldala vasalható,
– 100 % pamutanyagból készül,
trendi mintázatának és színvilágának köszönhetően sokféle ruhával kombinálható,
– sálként is használható,
– vékonyabb és vastagabb pamutanyagok felhasználásával készülnek, így akár évszakonként is változtatható a kisbaba kollekciója,
– fogzás idején elengedhetetlen kelléke a kisbaba ruhatárának,
– 0-2 éves korig ajánlott a használata,
– praktikus ajándék is lehet, minden édesanya örül olyan darabnak, ami megkönnyíti a mindennapjait, hiszen nem kell olyan sok babaruhát mosni és vasalni,
– legtöbb modellünk kétállású, nikkelmentes patenttal záródik.

A nyeremény egy sapka/sál + nyálkendő szettet, melyet a nyertes választhat ki.

További információ:
www.peggybaby.hu

NaturaLisa szülinap #15:

A Bellele Varázskendő több, mint egy jó hordozókendő!

Kiváló minőségű hordozókendők, amelyek a mintáiktól lesznek igazán különlegesek, azaz varázskendők. Egy-egy népi imádságot szőttünk kendőinkbe, a magyar népművészet formavilágát újragondolva. Így lesznek hordozóink kendőbe szőtt imák.

De nem csak kendőt, hanem különféle formázott hordozót, játékot, táskát, ékszert és más kiegészítőket is megtalálsz nálunk.

Az ajándék 1000 Ft-os kupon, melyet 6000Ft-os vásárlás felett lehet beváltani.
Várunk szeretettel!

További info:
www.bellelelle.com
https://www.facebook.com/BelleLelle.magicwraps
https://www.instagram.com/bellelelle_magicwraps/

NaturaLisa szülinap #16:

Hogyan nyerd vissza az erőd a szülés után? Mitől lesz újra hasizmod? Hogyan lesz időd mozogni? Otthon EDZÉSVIDEÓK, szülés utáni regeneráció, edzésprogramok, ötletek, szakmai segítség. – Ne legyél egyedül!

Nem kell, hogy a szülés után rosszul érezd magad a bőrödben! Foglalkozz kicsit magaddal, a testi regenerációval, mozogj velünk otthonról! Mindenkinek jobb, ha energikusabb, jobb kedvű leszel, és ismét jól érzed magad a testedben.
Tornázz a saját nappalidban! Nem kellenek különleges eszközök, csak elhatározás, hogy hétről-hétre megcsinálod a gyakorlatokat. A szakszerűen felépített edzésprogramot és a szakértői támogatást itt megkapod hozzá. 8 hét alatt hozd rendbe az alapokat!

Kinek?- Mindenkinek, aki már szült, akár a szülés utáni 6 héttel kezded, akár később. Császármetszés után a szülés utáni 8-12. héten tudod elkezdeni, ahogy az orvos zöld utat adott.

Mennyi ideig tart?– A szülés utáni regeneráló alapsorozat 8 hétig, heti ciklusokra bontva

Bele fog férni az időmbe? -Igen! Kifejezetten a hatékonyság miatt, egy alkalommal maximálisan egy órát vesz igénybe- mindezt otthon, a neked megfelelő időben, ki sem kell lépned a lakásból.

Hogyan? – Hetente megkapod az újabb edzésadagot: egy rövid (max 15 perc) és egy hosszú (max 40 perces) videót. Így, ha csak tíz perced van aznap, akkor is tudsz mozogni valamennyit.

Szétnyílt hasizommal is végezhető a program? Igen. A gyakorlatok fokozatosan összezárják a rést, sőt, kapsz speciális gyakorlatokat is, hogy ez minél előbb megtörténjen.

A nyeremény 1 db ingyenes részvételi lehetőség az Anyatest Projekt szülés utáni regeneráló programjában.

További info itt:
http://www.anyatestprojekt.hu/
http://www.anyatestprojekt.hu/fooldal/hurraszultem/
https://www.facebook.com/anyatestprojekt

NaturaLisa szülinap #17:

Nektek is gondot okoznak a kibúvó babafogacskák? Szeretnéd könnyedén és mégis csinosan átvészelni ezt az időszakot?

Van megoldás!

ZelBa Szilikonékszereket azért terveztük, hogy egy fogzó baba mellett is bátran hordhass ékszereket! Egyedi kialakításának köszönhetően babád nyugodtan rágcsálhatja a Téged ékesítő nyakláncokat, karkötőket. Az élénk színek hamar felkeltik a picik figyelmét, a változatos formák pedig már a legkisebbeket is hosszú percekre lekötik!

Kínálatunkban anyukáknak készült ékszerek mellett olyan marok- és babraláncokat is találsz, amelyeket nyugodt szívvel a babád kezébe adhatsz egy kis gyömöszölésre. A pár perc csend és babrálás nagyon jól jön, amíg egy örökmozgót próbálsz pelenkázni vagy épp a heti bevásárlásnál álltok egy hosszú sorban. Nyakláncaink pedig extra hosszuknak köszönhetően tökéletes kiegészítői a babahordozásnak!

A nyeremény 1 db választható színű névre szóló cumilánc.

További info:
http://www.zelba.hu/spd/SM030/Simple-Rainbow-Cumilanc-NEVVEL
www.zelba.hu

NaturaLisa szülinap #18:

Az ajándék egy 60 perces coaching alkalom, mely skype-on vehető igénybe. Felajánló: dr. Domokos Katalin life és business coach, a gyerekzsivaj blog szerzője.

Kata rendszeresen ír a Babanet portálra, szakértőként találkozhatsz vele a Szülők Lapján és az Anya csak 1 van oldalon is. Emellett a Koraszülő Anyukák Támogató Csoportját vezeti a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán. Ez utóbbi a szívügye, hisz ő maga is többszörös koraszülő édesanya.

Többgyermekes szülőként nagyon jól tudja, hogy nőként milyen nehéz megtalálni az egészséges egyensúlyt az életszerepeink között. Örök játszma, hogyan legyen valaki egyszerre jó anya, szerető társ, gondos háziasszony és hogy jusson önmagára is némi zavartalan idő. Kata az anyai lét mindennapos kihívásainak megoldásaiban segíti a kisgyermekes anyákat.

További információ: http://gyerekzsivaj.co.hu/egyeni-konzultacio/

NaturaLisa szülinap #19:

Otthonra, egy utazás alkalmával vagy csak egy sétához is magunkkal vihetjük gyermekünk neszesszerét, hiszen már neki is vannak olyan kis kellékei, amelyek mindig kéznél kell legyenek. A praktikus tárolás és a stílusos megjelenés alapelvei vezéreltek minket a tervezésnél. Belefér 2-3 db pelenka, popsikrém, fürdető, nedves törlőkendő és még papírzsebkendő is. Puha, bélelt neszesszer, ami flexibilitása révén akár egy női táskában is elfér, így nem kell mindig a babatáskát magunkkal cipelni.

A nyertes a mellékelt képen lévő neszesszerekből választhat egyet.

További info:
www.csipkelengye.hu

NaturaLisa szülinap #20:

Félted gyermekedet a fertőzésektől, betegségektől, melyek miatt sokszor hiányzik a bölcsődéből, óvodából, iskolából? A te gyermeked sem eszik elegendő gyümölcsöt, zöldséget?

Tudtad, hogy a megfelelő vasbevitel meghatározó fontosságú gyermeked egészsége szempontjából, hiszen kisgyermekkorban a vashiányos táplálkozás az agy és az idegrendszer fejlődését is befolyásolja?
Tudtad, hogy a vashiány – a súlyos vérszegénység mellett – a későbbiekben akár tanulási nehézségek, sőt viselkedési zavarok okozója is lehet? Szeretnéd gyermekednek biztosítani a kiegyensúlyozott fizikai és szellemi aktivitást?

Szeretnéd gyermeked immunrendszerét támogatni, de tanácstalan vagy és nehezen választasz az étrend-kiegészítők és multivitaminok kínálatából? Fontos számodra a természetes alapanyagok használata? Olyan természetes készítményt keresel, ami ráadásul még finom is és biotermék?

HA IGEN,
akkor gyermeked számára a MEGOLDÁS a Bioconnect Kids étrend-kiegészítő, bio növényi koncentrátum gyermekeknek.

– Hazai gyártó által, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, több mint 2 kg bio zöldség-gyümölcsből készített, magas antioxidáns hatású, magas flavonoid és polifenol tartalmú szuperkoncentrátum (BRIX: 82%) – németországi gyártású béta glükánnal – gyermekeink immunrendszerének védelméért.
– Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezőanyagot nem.
– Alacsony hőfokon, speciális eljárással készült, hogy a hatóanyagokat semmilyen károsodás ne érje
– Támogatja a kiegyensúlyozott és tápanyagokban gazdag étkezést

További info itt:
https://naturalisa.hu/bioconnect-kids-gyerekeknek

NaturaLisa szülinap #21:

A CLEANNE CrystalClean sokkal több, mint egy tisztítószer család. A CLEANNE CrystalClean által használt természetes hatóanyagú szuper-koncentrátum elsődlegesen biztosítja, hogy azok, akik az egészséges, tudatos életmódot választják, ne egy vegyszerektől hemzsegő lakásban kell eltöltsék mindennapjaikat

Mi mindenért felelősek napjainkban a vegyszerek? Nagy valószínűséggel a nagyszámú allergiás betegtől a gyors lefolyású betegségeken át a különböző idegi és magatartási rendellenességig nagyon sok mindenért. Hogyan lehetne úgy egészségesen élni, hogy közben fokozottan veszélyes keverékeket használunk otthonunk takarításához, amit az ott töltött idő alatt folyamatosan belélegzünk, érintkezünk velük? A válasz magától értetődik, ez az, amiért a CLEANNE CrystalClean szlogenét megalkottuk: az egészséges élet az alapoknál kezdődik!

Egy egészségtudatos, felelősségteljes anya tudja, hogy milyen veszélyekkel járhat, ha nem megfelelő tisztítószerekkel végzi el a takarításokat! Nem mindegy mit lélegzik be gyermekünk, mit vesz a szájába, és hogy milyen baktériumokkal találkozik a lakásban.

Tisztítószereinket ajánljuk kisgyermekes szülőknek, akik fontosnak tartják, hogy otthonuk minél inkább vegyszermentes legyen.

– Gyermekbarát mosogató: Gyors és hatékony szennyeződések ellen, foltmentesen szárad üvegfelületen is, cumi- és cumisüveg mosogatására is alkalmas. Akkreditált teszt alapján gombaölő és baktériumölő hatása van.

– Játéktisztító- és penészölő: A legkisebbek folyamatosan fedezik fel a körülöttük levő világot, látással, érintéssel és szájba vételezés útján. A mindennapi játékok során viszont a játékok gyorsan koszolódnak, a fürdőszobai legkedvesebb műanyag játékok pedig napok alatt penészesednek. Hogy ne kelljen azonnal megválnod gyermeked kedvenc játékaitól, használd a Cleanne játéktisztító- és penészölő terméket!

A nyeremény egy Gyermekbarát mosogatóból és egy Játéktisztító- és penészölőből álló szett.

További info:
https://webshop.oberonlife.com/…/gyermekbarat-mosogatoszer…/
https://webshop.oberonlife.com/…/jatektisztito-es-peneszolo/

NaturaLisa szülinap #22:

A nyeremény 1 babaposzter vagy 1 szülinapi poszter vagy 1 gyerekszobába való kép. A posztereket online formában készítem, nem nyomtatva! Így a nyertes annyiszor és olyan formában használja, ahogy csak szeretné. 🙂

További info:
https://www.facebook.com/pixelpark/

NaturaLisa szülinap #23:

Tankó Enikő vagyok, édesanya és a https://www.facebook.com/mommylife1983/?ref=settings oldal adminja. Hobby szinten blogot írok és kiegészítőket készítek.

A póló fonal egy új szerelem, mostanában ez az alapja az elkészült példányoknak is. A nyeremény egy horgolt, pólófonalból készült kiegészítő.

NaturaLisa szülinap #24:

A Rotho Babydesign egy elkötelezett német gyártó. Elkötelezettek a biztonság, a tartósság és a dizájn mellett. Babagondozási termékeik az újszülött kortól a szobatisztaságig szolgálják a szülőket és a gyerekeket. A világ legszélesebb fürdető kád és szobatisztasági termékek kínálatával rendelkeznek. Válassz funkció, szín vagy pénztárcádnak megfelelően, csalódás biztosan nem fog érni. Megtudod, hogy micsoda különbség lehet fellépők és bilik között.

Termékeiket megtalálod a legnépszerűbb budapesti bababoltokban és számos webshopban is.

A nyeremény egy önállóságot támogató gyermekmosdó

További info:

http://komforte.hu/termek/gyermekmosdo-kiddy-wash

 

http://www.naturalisa.hu/blog/naturalisa-ingyenes-termekteszteles/l


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.