Gyermekeink immunrendszerének védelméért

Sajnos az elmúlt hetekben hazánkban tovább nőtt az influenzaszerű megbetegedések száma, többen fordultak orvosukhoz influenzás tünetekkel. Azonban még nem késő elkezdeni az immunrendszer támogatását.
 
Az immunerősités a közösségbe járó gyermekek szüleit gondolkodtatja el leginkább: Hogyan lehetne megerősíteni gyermekük immunrendszerét, hogy ne legyen szinte folyton beteg? Pedig ha tudatosan erősíted immunrendszerét, akár meg is előzheted a bajt.

 
Mit szólnál egy olyan finom koncentrátumhoz, ami amellett hogy telis-tele van finomabbnál finomabb vitamindús gyümölccsel és zöldséggel, még immunrendszert aktiváló összetevőt is tartalmaz? Ugyanis a benne található béta-glükán számtalan tanulmány szerint aktiválja az immunműködést, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.
 
A Bioconnect Kids szuperlekvár hazai gyártó által, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, több mint 2 kg bio zöldség-gyümölcsből készített, magas antioxidáns hatású, magas flavonoid és polifenol tartalmú szuperkoncentrátum – németországi gyártású béta glükánnal – gyermekeink immunrendszerének védelméért.
 
“A Bioconnect Kids olyan ízletes megoldás, amelyben több mint 2 kg bio gyümölcs-zöldség kiemelten magas vitamintartalma mellett a béta-glükán összetevő gyorsan és eredményesen segít az egészség megőrzésében és fertőzések leküzdésében. Orvosként és szülőként is kifejezetten ajánlom rendszeres fogyasztását közösségbe járó gyermekeknek.”
(Dr. Ketskés Norbert orvos, táplálkozástudományi szakértő)
 

http://www.naturalisa.hu/blog/naturalisa-ingyenes-termekteszteles/l


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.