Rólunk

Szeretettel köszöntelek a NaturaLisa világában. Drácz Orsolya vagyok, közgazdász, egy kislány édesanyja.

Drácz Orsolya

Az én történetem valamikor 2006-ban kezdődött. Még a húszas éveim közepén is rengeteget szenvedtem a problémás bőrömmel, a mitesszerek  pattanások igencsak megkeserítették az életemet. Szinte mindent kipróbáltam, azonban az antibiotikumos krémek és arctisztítók egy idő után nem használtak. Végső elkeseredésemben majdnem egy évig szedtem egy izotretinoin tartalmú gyógyszert. Rengeteg mellékhatása volt, de gyönyörű volt a bőröm… Amíg szedtem a gyógyszert… A kúra letelte után pár hónappal ismét ugyanolyan zsíros, pattanásos lett az arcom, mint korábban volt.

Ekkor fordultam a natúr kozmetikumok világa felé és vásároltam egy kézzel készített szappant, mely csak természetes alapanyagokból készült. Pár hét használat után egyre szebb és szebb lett a bőröm. Mivel akkoriban nem igazán találtam natúr kozmetikumokat a boltok polcain, elkezdtem olvasni és tanulni a  hidegen sajtolt olajokról, vajakról, illóolajokról és beleástam magam a krém- és szappankészítés fortélyaiba.

A teljes életmódváltást az Otthonunk című film indította el bennem és változtatta meg családunk mindennapjait. Mire gondolok pontosan? A környezetvédelemre, a szelektív hulladékgyűjtésre,  az egészséges életmódra, a vegyszermentes mosó- és tisztítószerek használatára.

Hiszem, hogy az igazán boldog és kiegyensúlyozott élet titka, ha összhangban élünk a természettel, óvjuk és vigyázzuk. Mindez könnyen megvalósítható és egyszerűbb, mint hinnéd. Személyes küldetésem, hogy ezeket a titkokat, módszereket minél több emberhez eljuttassam.

Ezért hoztuk létre férjemmel közösen a NaturaLisa manufaktúrát, melyet  Liza kislányunk neve ihletett, hogy mindazoknak segíteni tudjunk, akik száműzni szeretnék háztartásukból az ipari kozmetikumokat. Célom, hogy minél több kisgyermekes családhoz juttassam el a természetes babaápolás fontosságát és lehetőségét, mert úgy gondolom, hogy fel kell nyitni a szülők szemét, hogy van választásuk és nagyban függ tőlük gyermekük bőrének egészsége. Számomra a kislányom, a családom a legfontosabb érték, ezért a termékek megalkotásánál a legfontosabb szempont az volt, hogy olyan természetes összetevőjű kozmetikumokat készítsünk Neked és Gyermekednek, melyeket már az első napokban is biztonságosan használhattok.

“Természetesen az első pillanattól.” Én hiszek ebben. Tarts velünk Te is és csatlakozz a NaturaLisa vegyszermentes világához!

Szeretettel,

Drácz Orsolya