A NaturaLisa natúr kozmetikumok nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve szakszerű orvosi ellátást. A weboldalon feltüntetett információk nem a NaturaLisa kutatásain alapulnak, hanem az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények illetve egészségre vonatkozó állítások, az eddigi vásárlóink tapasztalatai vagy az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott információk. A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek. Betegséggel kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

Bio Rosszcsont Varázsital gyümölcs-fűszer gyerek teakeverék

A megfelelő fűszerekkel minden lehetséges – nincs hegy, mely megmászhatatlan és nincs út, mely bejárhatatlan. Abrakadabra – légy elvarázsolva!

 

Összetevők: Birsalma*, Csipkebogyó*, Hibiszkusz*, Citromverbéna*, Citomfű*, Rózsavirágzat*, Búzavirág*, Napraforgóvirágzat*

*ellenőrzött biogazdálkodásból

20 filter

Tömeg 0.07 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonnentor Bio Rosszcsont Varázsital tea” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

Kapcsolódó termékek

Loading...