Apró Mancsok Klubja: Ahol a valóság varázslattá válik

Emlékszel még amikor babád még pocaklakó volt? Emlékszel mennyi szép jelenetet képzeltél el,a közös játék, közös olvasás, sok sok mese és millió csoda,amit át tudsz adni neki…majd ha elég nagy lesz hozzá. Megszületett,és eldarálták a hétköznapok az álmokat.

Valahogy így volt ezzel Sasvári Mária is, aki aprólékos munkával elkészítette nekünk ezeket a csodálatos dobozkákat a virág alakú Körömvirág szappanoknak, melyeket a 2018-as Anyukák hete akció ideje alatt a vásárlóink kapnak ajándékba:

Ismerd meg Mária történetét:

2010-ben elvált és két kislány édesanyjaként munkát kellett találnia. Rövid keresgélés után polcszervizesként helyezkedett el. Kézügyessége, kreativitása, és az, hogy munkáját mindig szívvel, lélekkel végzi, hamar megmutatkozott.

5 év elteltével mind a magánéletében, mind a munkájában változás következett. Ekkortájt találkozott a Sizzix vágó és domborító géppel, mellyel papírból, kartonból a legkülönfélébb minták is tökéletesen vághatóak. Mária a gép által adott lehetőséggel elkezdte ismét kamatoztatni a kézügyességét és gyönyörű alkotások kerültek ki a kezei közül: esküvői meghívók, üdvözlőkártyák, különleges és egyedi papírdobozok, dekorációs tárgyak, stb. A Sizzix eszköz a nagy pontosságot és kitartást igénylő aprólékos minták vágását, a sokszorosítást, a gyors és precíz munkát segíti elő. Maximálisan biztonságos, pici gyerek mellett is használható. Mária nem adta fel kezdeti álmát, hogy gyermekeivel közösen sok-sok csodát alkothasson, és hogy gyermekekkel foglalkozhasson. A Sizzix technika segített neki abban, hogy létrejöhessen az Apró Mancsok Klubja kézműves foglalkoztató, egy olyan vállalkozás ami vissza adja a hétköznapi csodákat az életetekbe! Megadja minden kisgyerekes családnak a lehetőséget a közös alkotásra. Innen a szlogen: Ahol a valóság varázslattá válik

Harmadik kislánya születése csak még jobban megerősítette abban, hogy alkotni öröm és pici babája egyáltalán nem akadályozta őt az alkotásban, hanem inspirálta és segítette.
Családja támogatása és segítsége nélkül persze nem mehetne a klub, de hamar megtanulta összeegyeztetni a napi rutint és ebbe beleilleszteni az alkotás gyönyörűségét.

 

Az Apró Mancsok foglalkozásai nem helyhez kötöttek. Mivel kisgyerekeseknek szól, ezért mobil a foglalkozás, rengeteg óvodában, iskolában megfordultak már, ahol csodásabbnál csodásabb alkotások születtek. Természetesen az elkészült kincsek haza is vihetőek.
Sorozatosan szerveznek foglakozásokat nyilvános rendezvényeken is, akár születésnapokon és táborokban is megtalálhatod az apró Mancsok csapatát. Emellett rendszeresen szerveznek tanfolyamokat is! Egynapos képzések alkalmával megtanítjuk a jelentkezőket az alapgép és kései biztonságos használatára és arra mi mindent tudnak alkotni közösen!

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.