Legyen Tiéd a dedikált Szoptass ügyesen című könyv egyike

A szoptatás a világ legtermészetesebb dolga, azonban mégis annyi kismamának okoz nehézséget.

Patak Gyöngyvér  Szoptass ügyesen! című könyve  egy rendhagyó kézikönyv a szoptatásról, melyből megtudhatod mindazt, amire kezdő (vagy újrakezdő), aggodalmakkal teli vagy néha elkeseredő anyaként szükséged lehet ahhoz, hogy elhidd: te is tudsz ügyesen szoptatni! Többféle módszert és technikát javasol, lehetőségeket mutat, és mindenekelőtt bátorít, lelkesít, önbizalmat ad. Mindezt pedig olyan szórakoztató módon, hogy akkor is fülig ér majd a szád, ha amúgy épp ordítanál, vagy kétségbeesni készülnél.

Amennyiben február 20. és február 23. között vásárolsz a NaturaLisa webáruházban, megnyerheted a naponta kisorsolásra kerülő dedikált Szoptass ügyesen című könyv egyikét. A játék 4 napig tart, minden nap egy könyv kerül kisorsolásra.

 

Játékszabályzat

Játék szervezője: Holeviczki Attila e.v.  székhely: 2151 Fót, Orgona u. 24. adószám: 66367989-2-33

A játék meghatározása: Szervező nyereményjátékot hirdet melyben vállalja, hogy a 2018. február 20. és február 23. között rendelést leadó vásárlói között naponta kisorsol egy dedikált Szoptass ügyesen című könyvet random.org segítségével (nyeremény megszerzésének módja).

A Játékban részt vehet minden cselekvőképes felnőtt korú, magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy. A korlátozottan cselekvőképes kiskorú természetes személyek részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy, míg a cselekvőképességében részletesen korlátozott nagykorú természetes személy részvételéhez a gondnoka előzetes hozzájárulása szükséges.
A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízási, illetőleg vállalkozási tevékenységet kifejtő valamennyi magán- illetőleg jogi személy, továbbá az említett felek munkavállalójának vagy vezető tisztségviselőjének hozzátartozói, illetőleg a hozzátartozók gyermekei.

A Szervező a nyertesek nevét február 26-án a Szervezői oldalon teszi közzé. A nyertes Játékosokkal a regisztrációjuk során megadott elérhetőségeiken a Szervező emailben felveszi a kapcsolatot.

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.