Gyermekeink immunrendszerének védelméért

Sajnos az elmúlt hetekben hazánkban tovább nőtt az influenzaszerű megbetegedések száma, többen fordultak orvosukhoz influenzás tünetekkel. Azonban még nem késő elkezdeni az immunrendszer támogatását.
 
Az immunerősités a közösségbe járó gyermekek szüleit gondolkodtatja el leginkább: Hogyan lehetne megerősíteni gyermekük immunrendszerét, hogy ne legyen szinte folyton beteg? Pedig ha tudatosan erősíted immunrendszerét, akár meg is előzheted a bajt.

 
Mit szólnál egy olyan finom koncentrátumhoz, ami amellett hogy telis-tele van finomabbnál finomabb vitamindús gyümölccsel és zöldséggel, még immunrendszert aktiváló összetevőt is tartalmaz? Ugyanis a benne található béta-glükán számtalan tanulmány szerint aktiválja az immunműködést, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.
 
A Bioconnect Kids szuperlekvár hazai gyártó által, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, több mint 2 kg bio zöldség-gyümölcsből készített, magas antioxidáns hatású, magas flavonoid és polifenol tartalmú szuperkoncentrátum – németországi gyártású béta glükánnal – gyermekeink immunrendszerének védelméért.
 
“A Bioconnect Kids olyan ízletes megoldás, amelyben több mint 2 kg bio gyümölcs-zöldség kiemelten magas vitamintartalma mellett a béta-glükán összetevő gyorsan és eredményesen segít az egészség megőrzésében és fertőzések leküzdésében. Orvosként és szülőként is kifejezetten ajánlom rendszeres fogyasztását közösségbe járó gyermekeknek.”
(Dr. Ketskés Norbert orvos, táplálkozástudományi szakértő)
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.