A NaturaLisa natúr kozmetikumok nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve szakszerű orvosi ellátást. A weboldalon feltüntetett információk nem a NaturaLisa kutatásain alapulnak, hanem az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények illetve egészségre vonatkozó állítások, az eddigi vásárlóink tapasztalatai vagy az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott információk. A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek. Betegséggel kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

Bio Rosszcsont Be az ágyba fűszer teakeverék gyerekeknek

Különleges ízvilágú Rosszcsont teakeverék kicsiknek és nagyoknak a nyugodt és pihentető éjszakákért. Így az új napot sok energiával és jó kedvvel kezdhetjük.

 

Összetevők: Citromfű*, Szederlevél*, Bodzavirág*, Mezei kakukkfű (csombor)*, Citromverbéna*, Búzavirág*, Körömvirág*, Napraforgóvirágzat*

*ellenőrzött biogazdálkodásból

20 filter

Tömeg 0.06 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonnentor Bio Rosszcsont Be az ágyba fűszer teakeverék” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

Kapcsolódó termékek

Loading...